woensdag 4 juli 2012

Speeddate event


Gisterenmiddag was Milja voor het DFNL Equipe op een speeddate sponsor event. Het was een initiatief van Topsport Amsterdam, MKB Amsterdam en Talentboek. Olympisch Stadion Amsterdam en Regardz waren mede-organisatoren. Klik hier voor meer info.
De nieuwe visitekaartjes konden worden uitgedeeld!
Het was een geslaagd evenement met veel verschillende midden en klein bedrijven. Er was eerst een goede introductie wat de meerwaarde van sportsponsoring is. Deze werd gegeven door Frank van Rooijen(Manager Alliantie & Olympisch Netwerk) en Arnoud Lips directeur van SoccerID. Yvonne van Gennip was vanuit Talentboek mede organisator. Ook zij benadrukte hoe sponsoring het verschil kan maken van een talent naar een gevestigde topsporter. Vervolgens mochten we op het VIP terras van het Olympisch Stadion speeddaten met alle bedrijven die waren gekomen. 
Milja haar tafel.
Het speeddaten ging erg goed en veel bedrijven waren zeer geïnteresseerd in het schermen. Ook de netwerkborrel achteraf was zeer geslaagd. We hopen dat we op deze manier een begin hebben gemaakt in naamsbekendheid en contacten. Via deze weg willen we onze hoofdsponsor gaan vinden die ons leidt naar het goud in Rio 2016. Ook is mooi meegenomen dat het schermen meer bekendheid krijgt hierdoor en er hopelijk veel mensen gaan kijken naar het schermen op de Olympische Spelen deze zomer.

Verder hebben we nog een leuk nieuwtje! Het ijs is gebroken voor de sponsoring op Talentboek.nl

De eerste officiële sponsoring is binnen! Via Talenboek.nl heeft Birgitta Perton deelneemster aan het Veteranen EK afgelopen mei de eerste stap gezet naar ons succes! Zij gaven al met een soortgelijk initiatief de inspiratie en een signaal af zodat er in de toekomst ook echte scherm kwaliteit komt, ook boven de 40 jaar. "Het is niet onmogelijk om als Nederland een podiumplaats te behalen in de toekomst, MITS daar nu al in financiën en training in geïnvesteerd gaat worden. Jullie zetten die stap! Op die manier kunnen we een naadloze aansluiting bewerkstelligen en een lans breken voor NL schermen." Aldus Birgitta. Kijk hier voor Birgitta haar ambities in het veteranenschermen.

Wij zijn ontzettend blij met de brede steun die we krijgen en we hopen dat we het Nederlandse schermen kunnen helpen met ons initiatief. We hopen dat na deze primeur nog vele donaties volgen. Alle beetjes steun samen is onze weg naar de top

Geen opmerkingen:

Een reactie posten