zondag 24 juni 2012

Een nieuw begin!

Hallo iedereen,

Vanaf nu zullen we op deze blog als team en individueel onze zegjes doen over de ontwikkelingen van het Nederlandse Dames Floret Team. Met ons team willen we ons plaatsten voor de zomerspelen van 2016. Dat zou de eerste keer zijn in 50 jaar dat er weer een Nederlands Dames Floret Equipe aanwezig is. Een mooie droom en een interessante wending in de geschiedenis voor het Nederlandse schermen.
Maar het is niet gemakkelijk. De kwalificatie is zwaar en de limieten hoog. Onze eerste stap naar dat doel zal zijn sponsoren zoeken. Sponsoren om onze wedstrijden als equipe te kunnen bekostigen. Om mee te kunnen draaien in de wereldtop moeten we eerst ervaring op doen als team. We kennen elkaar al vele jaren en aan teambuilding hoeven we niet te werken. Ook equipewedstrijden hebben we samen in het verleden wel gespeeld bij de junioren en cadetten. Nu willen we alle drie echter bij de senioren van start als team.
De inschrijvingen en de reizen naar de internationale equipewedstrijden zijn prijzig. Onze volle inzet is er. De trainingsuren door de weeks maken we. We zoeken alleen nog uw steun om ons op de wedstrijd te krijgen!

Mocht u interesse hebben neem graag contact op!

Groetjes,
Lola Tulen
Milja Mondt
Else Noƫ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten