maandag 23 juli 2012

OS LONDEN

Het is bijna zover!! De Olympische Spelen in Londen gaan beginnen. Weken vol competities waar vier jaar (of meer) naar toe is gewerkt. De plek waar dromen werkelijkheid worden of net aan neuzen voorbij gaan. Bloed, zweet en tranen in een kleine sportzaal of juist buiten op het veld. Voor ieder wat wils. Kortom veel emoties ook voor degenen die (nog) niet deelnemen.
Voor ons als team is het natuurlijk de kans om een keer te kijken hoe het er aan toe gaat op de OS, waar we nou eigenlijk zo hard voor aan het vechten zijn... Nu het zo relatief dicht bij huis is hebben Milja en Else het voor elkaar gekregen om kaartjes te regelen voor de dames floret wedstrijd. Aanwezig zijn bij de mooiste wedstrijd van deze 4-jarige cyclus is echter niet het enige wat zij daar gaan doen.
Milja en Else zullen samen met Daniel Nivard aanwezig zijn in het Holland Heineken House om daar voor de KNAS het schermen te promoten. Op die manier kunnen we het schermen in Nederland hopelijk wat meer in de spotlight krijgen wat niet alleen het dames floret team zou een boost kunnen gebruiken.
Natuurlijk zullen wij ook daar zijn om Bas Verwijlen aan te moedigen! De enige Nederlander geplaatst op de Olympische Spelen. (Degen) En ondanks dat ze niet Nederland op haar rug draagt maar voor Colombia uitkomt zijn wij natuurlijk ook daar om Saskia van Erven te steunen die wij allemaal kennen van SCA (scherm centrum Amsterdam) waar zij traint en zich heeft voorbereid op deze spelen!

We zullen jullie vanaf hartje OS op de hoogte houden van de gebeurtenissen op de lopers en in het HHH. Dus ook de thuisblijvers zullen deze keer niets missen van de 'ins en outs' uit de schermwereld! ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten