zaterdag 30 november 2013

Kalender DFNL 2014: help ons naar het EK

Dames Floret Team Nederland heeft weer wat nieuw bedacht om de kosten van het komende seizoen te dekken! Iedereen kan ons op een leuke en gemakkelijke manier helpen.
Vanaf december kan de aller eerste Nederlandse schermkalender worden besteld voor het kleine bedrag van 15 euro (inclusief verzendkosten). Natuurlijk wordt het erg op prijs gesteld als er bij het minimum van 15€ ook een extra donatie wordt gedaan.
Alle opbrengst zal worden gebruikt om de kosten te dekken van het EK onder 23. Vorig jaar zijn we daar als team 6e geworden en dit jaar hopen we een stapje hoger op de ladder te komen en ons bij de beste 4 te plaatsen.
Ondanks het veel belovende resultaat van vorig jaar moeten we nog altijd zelf voor de hele financiƫle kant van de topsport opdraaien. Dat is veel voor drie meiden die ook nog er naast studeren en verder zo veel mogelijk in de schermzaal zijn.
Dankzij de zeer getalenteerde 'hobby' fotograaf Jick van Wijhe beschikken we nu over een tal van prachtige foto's waar jullie de mooiste van hebben geliked op onze FB pagina (https://www.facebook.com/DamesFloretNL). Van die selectie maken wij een mooie kalender die jullie krijgen in ruil voor een kleine sponsorbijdrage! Hierdoor kunnen jullie iedere maand genieten van een sportieve en spetterende foto en help je ons naar het EK.

We hebben nu nog de actie lopen dat bedrijven of andere geĆÆnteresseerden een advertentie mogen plaatsen op deze kalender, die in heel Nederland verkocht gaat worden. Tot 6 december kun je een mail sturen naar damesfloretnl@gmail.com om advertentie ruimte te kopen voor 25, 50 of 100 euro, afhankelijk van de grootte. Dus mail snel!

Ben je nu al enthousiast en kun je niet wachten tot we echt beginnen met de verkoop? Reserveer dan nu vast een kalender (of meerdere) door een mailtje te sturen naar damesfloretnl@gmail.com

Voor wie nog niet op FB heeft gekeken, hier zijn een paar van de prachtige foto's die in de kalender zullen komen:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten