woensdag 31 oktober 2012

Debuut op het Sista; Kom ons aanmoedigen!Het gaat niet lang meer duren of het Dames Floret Team Nederland maakt haar debuut op de loper van een internationale wedstrijd. Tijdens de Sista MMT wedstrijd in Amsterdam 10 november a.s. zullen we deelnemen als DFNL-team aan de equipe wedstrijd. Voor ons een mooie kans om klaar te stomen voor het komende seizoen en het geeft ons de mogelijkheid om te kijken waar we technisch en tactisch nog wat bij kunnen schaven voordat we het wereldbeker-circuit in stappen. Het is vroeg in het seizoen en het is zowel individueel als equipe de eerste wedstrijd. We zien het als een trainingswedstrijd om nu alles te proberen en op die manier ons eigen team door en door te leren kennen onder wedstrijddruk. Na deze wedstrijd willen we klaar zijn met een plan hoe we op de wereldbekers ons staande kunnen gaan houden. Maar natuurlijk kunnen we niet ontkennen dat het mooi zou zijn als we meteen een plek op het podium in kunnen nemen :)

Ben je benieuwd naar ons team? Wil je ons in actie zien, nu het nog dichtbij huis te volgen is? Of ben je al fan? 

Kom dan kijken bij de Sista MMT op zaterdag 10 november vanaf half 12. De finale start om 16 uur. We schermen in de sporthal van het Science Park in Amsterdam. Sportcentrum Universum; Science park 306; 1098 XH Amsterdam.
Na de wedstrijd hebben we gelegenheid om met geinteresseerden te praten. Tijdens de wedstrijd zullen we echter geconcentreerd zijn op het schermen en de wedstrijd.

Op zondag schermen we individueel het internationale toernooi. Ook dit is een prachtig moment om ons in actie te zien.

Na de Grand Finale op zondag is er gelegenheid om gezamenlijk te proosten op een mooi wedstrijdseizoen.
Tot zaterdag en zondag 10/11 november!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten